Dzisiaj jest niedziela, 22 lipca 2018 r., 203 dzień roku
0
0
0
STREFA OBYWATELA | WIADOMOŚCI | SPORT | OGŁOSZENIA | BAZA FIRM | FORUM | WIDEO | GALERIA | Z SIECI | KUCHNIA D24
Magiczne Ogrody
Polityka i Regulamin prywatności zgodny z RODO

Podstawa Prawna

Niniejsza Polityka Prywatności jest zgodna z przepisami wynikającymi z  art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w skrócie RODO.

 

Administratorem Państwa danych osobowych jest firma:

HED OFFICE STUDIO

Hubert Danasiewicz

ul. Stawowa 22, 08-500 Ryki

email: redakcja@deblin24.eu

tel: 795 495 037

 

Regulamin i polityka prywatności serwisu www.Deblin24.eu

Regulamin ten określa zasady korzystania z usług portalu www.deblin24.eu Prosimy o zapoznanie z jego treścią przed korzystaniem z serwisu.


DEFINICJE

Portal - witryna internetowa udostępniona pod adresem www.deblin24.eu.

Usługobiorca - osoba, która korzysta z Usługi świadczonej przez Usługodawcę na podstawie niniejszego regulaminu.

Usługodawca – właściciel serwisu, gazety deblin24 znajdujący się pod adresem internetowym www.deblin24.eu, którym jest Arpass M.Grotkowski Sp.k, Żelazna 59A 00-848 Warszawa,NIP: 5272694143,KRS: 0000463684,SAD REJONOWY DLA M. ST. WARSZAWY W WARSZAWIE, XII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO

Biuro – redakcja gazety oraz wydawcy gazety Deblin24 znajdująca się pod adresem Pionki, Aleja Jana Pawła II 19 lok 8, 26-670.

 

Czym są pliki Cookie - Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, „długość życia” ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia), oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

 

RODZAJ I ZAKRES USŁUG

  1. W ramach Portalu świadczone są następujące Usługi: 
    a) usługa „pozdrowienia” , której przedmiotem jest umieszczenia w pasku informacyjnym serwisu www.Deblin24.eu(góra strony) przesłanych pozdrowień tekstowych za pomocą systemu sms zamówionego przez Usługobiorcę.
    b) usługa „ogłoszeń wyróżnionych”, których celem jest wyeksponowanie ogłoszenia drobnego na stronie głównej serwisu www.deblin24.eu

    c) usługa „wyróżniona firma”, których celem jest wyeksponowanie dodanie do Bazy Firm ogłoszenia na stronie głównej serwisu


WARUNKI ŚWIADCZENIA USŁUG 

1. Do korzystania z usług świadczonych na podstawie Regulaminu konieczny jest dostęp do sieci Internet, przeglądarka internetowa umożliwiająca wyświetlanie na ekranie komputera dokumentów hipertekstowych (HTML) oraz dokumentów JavaScript.

2. Niedopuszczalne jest umieszczanie w Portalu treści o charakterze bezprawnym.


WARUNKI ZAWIERANIA I ROZWIĄZYWANIA UMÓW  

Warunkiem zawarcia umowy jest poprawne wypełnienie elektronicznego formularza zamówienia oraz dokonanie płatności w wysokości 100% wynagrodzenia.

Płatności można zrobić  w czasie rzeczywistym on-line lub za pomocą systemu sms. Rozliczenia transakcji kartą kredytową i e-przelewem przeprowadzane są za pośrednictwem Centrum Rozliczeniowego Dotpay.
Gwarantujemy, że transakcja zostanie dokonana z możliwie najwyższym poziomem zabezpieczeń.

 

POSTĘPOWANIE REKLAMACYJNE 

1. Reklamacje należy zgłaszać drogą elektroniczną na adres biuro@deblin24.eu, w terminie 30 dni od dnia wykonania przez Usługobiorcę Usługi.

2. Odpowiedź w sprawie reklamacji jest wysyłana w ciągu 14 dni na adres e-mailowy Usługobiorcy.

3. W przypadku braku odpowiedzi w opisanym powyżej terminie, reklamację uznaje się za przyjętą.


OŚWIADCZENIA  I POLITYKA PRYWATNOŚCI

Zamawiając Usługę Usługobiorca oświadcza, że zapoznał się z jej opisem, warunkami oraz Regulaminem, a także że akceptuje wszystkie postanowienia tego Regulaminu. Wyrażenie zgody na przestrzeganie Regulaminu jest równoznaczne z pełną akceptacją warunków Regulaminu bez konieczności sporządzenia odrębnej umowy.

Usługodawca informuje na podstawie przepisu art.6 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną, że z uwagi na publiczny charakter sieci Internet korzystanie z usług może wiązać się z ryzykiem.

Serwis Deblin24 szanuje Państwa prywatność i chroni dane osobowe.

W związku z tym ustalone zostały następujące zasady:

  • Mogą Państwo korzystać z naszych stron bez udostępnienia nam prywatnych informacji. Podanie pewnych danych, takich jak e-mail, nazwisko itp., będą potrzebne jedynie w przypadku korzystania z niektórych części serwisu,

  • serwis deblin24 zobowiązuje się, iż nie będzie udostępniać czy sprzedawać osobom (podmiotom) trzecim Państwa danych osobowych. Podane przez Państwo dane osobowe będą przetwarzane dla wyłącznych potrzeb portalu (zgodnie z ustawą z dn. 28.08.1997 r. o ochronie danych osobowych; Dz. U. nr 133, poz. 833 z późn. zm.).

W sytuacji pojawienia się wątpliwości, czy serwis deblin24 stosuje się do powyższych zasad, prosimy o niezwłoczne powiadomienie nas o tym. Dołożymy wszelkich starań, aby ustalić i rozwiązać zaistniały problem.

W przypadku pytań użytkowników, dotyczących powyższej deklaracji ochrony prywatności prosimy o kontakt e-mail: redakcja@deblin24.eu.


W sprawach nieuregulowanych w Regulaminie do świadczenia usług drogą elektroniczną, w szczególności do składania oświadczeń woli w postaci elektronicznej, stosuje się przepisy ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. z 2002 r., nr 144, poz. 1204 ze zm.) oraz przepisy Kodeksu Cywilnego.

 

Cel zbierania danych osobowych

Przetwarzanie Państwa danych osobowych odbywa się na podstawie art. 6 RODO i w celach marketingowch Administrator Danych Osobowych powołuje się na prawnie uzasadniony interes, którym jest analityka internetowa strony www, analiza odwiedzin. 

 

Narzędzia analityczne
Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez Lech-Press z siedzibą w Wielkiej Wsi w celu analityki internetowej i analizy odwiedzin. Podanie moich danych osobowych jest dobrowolne, a podstawą ich przetwarzania jest moja zgoda. Odbiorcami danych są Google Analytics.

 

Czas przetwarzania danych
Redakcja Dęblin24 przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

 

Prawa Użytkownika
Użytkownik serwisu Dęblin24.eu ma prawo do wycofania się z tej zgody w dowolnym terminie. Dane osobowe będą przetwarzane do czasu jej odwołania. Mam prawo dostępu do moich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także do wniesienia skargi do organu nadzorującego.

 

Dane są wykorzystywane do analityki internetowej i analizy odwiedzin za pomocą narzędzi Google Analytics. W przypadku braku zgody – prosimy skorzystać z ustawień „przeglądarki.”

Pomocny link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

 

Serwis Dęblin24.eu nie udostępniania danych osobowych innym podmiotom aniżeli upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa (np. organom ścigania).

 

Dodatkowe dane osobowe, jak adres e-mail, zbierane są jedynie w miejscach, w których użytkownik wypełniając formularz wyraźnie wyraził na to zgodę. Powyższe dane zachowujemy i wykorzystujemy tylko do potrzeb niezbędnych do wykonania danej funkcji.

 

Gdy dane Użytkownika zostaną przekazane serwisowi Dęblin24.eu w celu zawarcia umowy będą przetwarzane w celu zawarcia umowy i jej wykonania, w celu rozliczenia finansowego, wystawienia faktur i prowadzenia ewidencji księgowych.

 

Jeśli Użytkownik weźmie  udział w organizowanych przez serwis Dęblin24.eu konkursach i plebiscytach i przekaże swoje dane, wówczas serwis Dęblin24.eu będzie je przetwarzał w celu przeprowadzenia danego konkursu, plebiscytu, wyłonienia laureatów i przyznania nagród.

 

 


KRONIKA
WSZYSTKIE +
OSTATNIE KOMENTARZE
WSZYSTKIE +
Fit&Fun
WSZYSTKIE
MIASTO DĘBLIN
WSZYSTKIE +
Gmina Kozienice
Zobacz więcej
DROBNE WYRÓŻNIONE
WSZYSTKIE +
WYDARZENIA-IMPREZY
ZAMÓW NASZ NEWSLETTER
Zarejestruj się aby otrzymywać nasz darmowy newsletter!
My nie spamujemy. Cenimy twoją prywatność!
OGŁOSZENIA DROBNE
WSZYSTKIE +
Zatrudnimy Elektromonterów bez językiem niemieckim – od zaraz
[size= 11pt; font-family: Arial; color: #000000; background-color: transparent; font-weight: 400; font-style: normal; font-varia...
Szczegóły ogłoszenia

KUPIE stare ordery, medale, odznaki, odznaczenia
Kupię stare odznaki, odznaczenia, medale, ordery, wpinki,orzełki itp.: wojskowe oraz cywilne, dyplomy, zaświadczenia i legitymac...
Szczegóły ogłoszenia

Praca dla Cieśli i Pomocników – Holandia – nie wymagamy języka
Praca dla Cieśli i Pomocników – Holandia – nie wymagamy języka[/b] ...
Szczegóły ogłoszenia

MAJSTER BUDOWY PRAC WYKOŃCZENIOWYCH - Szwecja
MAJSTER BUDOWY PRAC WYKOŃCZENIOWYCH - Szwecja Jakie zadania na Ciebie czekają? ● Nadzór nad monterami karton gips ● ...
Szczegóły ogłoszenia

Cieśla/Zbrojarz prowadzący – praca w Szwecji
Rzetelna firma budowlana z długoletnią tradycją związana z budownictwem inżynieryjnym i przemysłowym działająca w Polsce i za ...
Szczegóły ogłoszenia
Pogoda Dęblin z serwisu
NA GÓRĘ STRONY +
Nasze serwisy:
Kategorie:
Informacje:
Reklama:
Gazeta Dęblin24.eu to niezależne medium elektroniczne w Dęblinie - jako jedyni całodobowo informujemy o wydarzeniach w mieście i regionie. Dzięki rzetelności i szybkości w przekazywaniu informacji oraz przynależności do grupy medialnej każdego dnia odwiedza nas wiele tysięcy czytelników.

Kontakt z działem reklamy:
reklama@deblin24.eu lub 795-495-037
facebook

 

 

 

Płatności online zapewnia: